A Pályázat 2020 maximum hatszázezer forint vissza nem térítendő támogatásra nevű pályázatunk támogatottjainak listája 2021.január 31.

Kérem szépen, hogy tessék végigolvasni figyelmesen.

Összesen 47 pályázat érkezett be hozzánk, viszont a kialakult járványhelyzet miatt sajnos majdnem 20 pályázó visszalépett, mert nem tudta volna megrendezni az eseményt, amelyre eredetileg pályázott, egyik pályázónk pedig be is fejezte tevékenységét, szintén a Covid-19 miatt. A fennmaradó pályázatok közül 5 érvénytelen volt, így végül nagyon kevés pályázatot bírálhattunk csak el.

Az elbírálásig jutó pályázatok közül néhány szintén nem volt összeegyeztethető a Covid-helyzettel. A visszamondott és ellehetetlenült pályázatok között több olyan is volt, melyet rendes körülmények között szerettünk volna segíteni megvalósulni.

A közönség nélkül megtartott rendezvényeket, sporteseményeket sajnos nem áll módunkban támogatni, bármennyire is szimpatikusak számunkra, mert egy üres nézőtér, lelátó vagy konferenciaterem ellentétes az érdekeinkkel.

Azért, hogy ebben a rendkívül nehéz helyzetben se álljon le teljesen az élet, előrehozzuk a 2021. évi pályázatunk beadási határidejét az év végéről 2021 május 31-re. Tehát, kérjük azokat a pályázókat, akik érintettek, hogy mindenképpen adják be a pályázatukat az új kiírásra is, és a pályázatuk megvalósítását lehetőleg tervezzék a nyári hónapokra, vagy ha nagyon optimisták, akkor őszre. Ehhez természetesen, mint az az összes pályázati kiírásunkban szerepel, már semmit sem kell megvásárolniuk, csak újra beküldeni a pályázatukat a javított dátumokkal.

Akit kiemeltünk 2020-ban és már megkötöttük vele a támogatási szerződést:

Sajnos a többi pályázó, akiket kiemeltünk volna év közben, azok is rendezvényekre kértek támogatást, így ők a Covid miatt szintén visszamondták a 2020-as pályázatukat.

A nem kiemelt, vagyis a beadási határidő után elbírált pályázatok közül azok, akiket februárban megkeresünk a támogatási ajánlattal és annak elfogadása esetén a 2020-as pályázat szerződésével, azok a következők:

Akit támogatni szeretnénk, azt mindenképpen elérjük, tehát nem kell attól félni, hogy valaki lemarad bármiről is.

Volt még néhány nagyon szimpatikus pályázat, melyet a legtöbb esetben szívesen támogattunk volna, ám az adatlapon ezek a pályázók egyértelműen jelezték, hogy kisebb, 100-200.000 forintos támogatással nem tudnak érdemben mit kezdeni, ellenben az ő pályázataik nekünk nem értek annyit, mint amennyit minimum összegként megadtak.

A pályázat sajnos nem érte el eredeti célját, ugyanis mikor meghirdettük, akkor azt vártuk, hogy természetes vásárlóink adnak majd be hozzánk pályázatokat. A pályázókkal történő beszélgetés vagy levelezés során azonban kiderült, hogy, bár sok száz vásárlónk teljesítette a pályázati részvétel feltételeit például az akciós Rejtő-csomag megvételével, közülük mindössze ketten pályáztak. A többi pályázónk jellemzően csupán a pályázat miatt vásárolt tőlünk könyveket, ez pedig nagyon ellentétes az eredeti terveinkkel, hiszen a pályázat így nem éri el azt a célt, amiért eredetileg megalkottuk.

A 2021-es pályázat lefutása után megpróbálunk majd egy másik koncepciót kitalálni, mivel így a két év alatt, túl a 80 elolvasott pályázaton sikerült rálátnunk arra, hogy mi az, amire nagyon sokaknak szükségük volna, és megpróbáljuk majd ennél is egyszerűbben megvalósítani.

Köszönöm szépen mindenkinek, hogy pályázott hozzánk.

Üdvözlettel:
Lukács Krisztián
PairDime Könyvek

Vissza a főoldalra!